Hiba
  • XML Parsing Error at 1:108. Error 9: Invalid character

mpbsz-header

Elindult az MPBSZfacebook hivatalos Facebook oldala! Amennyiben brmilyen paintballal, itthoni paintball lettel kapcsolatos hred, informcid van, esetleg sajt esemnyed, beszmold szeretnd kzztenni, nyugodtan oszd meg a szvetsg Facebook oldaln - a hrfolyam az mpbsz f?oldaln is megjelenik.

Likeoljtok s ossztok meg, hogy minl tbb rdekl?d? s jtkos rtalljon az oldalunkra s a sajt, paintballos kzssgi frumunkra!

Bővebben...

Nyomtatás
PDF

Human-network.JGPrmmel rtestnk minden jtkost, csapatot, paintball irnt rdekl?d?t, hogy hossz fejleszts utn a mai nappal elindtottuk a Magyar Paintball Szvetsg kzssgi oldalt.

Bővebben...

Nyomtatás
PDF

calFeltltsre kerltek a 2012-es esemnynaptr eddig ismert rendezvnyei/versenyei. A lista folyamatosan frissl.

 

Bővebben...

Nyomtatás
PDF

mpbsz hirek

A Magyar Paintball Szvetsg, mint az a szervezet, amelynek egyik kiemelked? clja a hazai paintball let szervezse s npszer?stse j szolgltatst indt, azzal a cllal, hogy minden magyar jtkos a lehet? legknnyebben s mgis komplex mdon jusson hozz mindazokhoz az informcikhoz, amelyek a htkznapokban mra mr nlklzhetetlenek.

Bővebben...

tomahawk flyerrmmel jelentjk be, hogy a Magyar Paintball Szvetsg s a Patriots Paintball Egyeslet kzbenjrsval az eurpai Millennium sorozat platina fokozat tmogatja a Tomahawk Paintball szponzorcis csomagokat ajnlott fel orszgunk paintball csapatai szmra.

Bővebben...